Ga naar de inhoud

Montage stap voor stap

Het monteren van een wandpaneel is erg eenvoudig! In de volgende 6 stappen of via de video leggen wij u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Stap 1

Bepaal waar u het paneel wilt ophangen. Het is belangrijk dat er een stopcontact/netvoeding aanwezig is, anders kan het paneel niet worden aangesloten. Controleer ook of de meegeleverde schroeven en pluggen geschikt zijn voor de aanwezige wanden! Het meegeleverde montagemateriaal is geschikt voor muren gemaakt van beton, baksteen of voor steenmuren. Bij andere muursoorten, zoals hout of gipsplaten, willen wij u erop attenderen dat het meegeleverde montagemateriaal niet geschikt is! Hiervoor dient ander montagemateriaal te worden aangeschaft, waarbij rekening gehouden moet worden met de soort en de draagkracht van de wand.

Stap 2

Verwijder de deksel van de doos. In de doos vindt u een template die de ware grote van het paneel heeft, een gebruiksaanwijzing, schroeven, pluggen, een montagesleutel, vilten muurbeschermers en uiteraard uw paneel.

Stap 3

Haal het paneel uit de doos en zet het op een zijde op een plaats waar het niet kan beschadigen.

Stap 4

Plaats de template tegen de muur. Gebruik een waterpas en plaats deze aan de zijkant van de template. Zo kunt u controleren of de template recht hangt. Als u zeker weet dat de template recht hangt, kunt u gaten gaan boren. Boor de gaten door de template heen. Zorg dat u nauwkeurig boort. Let op: de diepte van het boorgat moet even diep zijn als de lengte van de schroef.

Stap 5

Plaats de meegeleverde schroeven met plug in de muur. Draai de schroeven aan tot ongeveer 1-2 cm van de muur. Plak vervolgens de vilten muurbeschermers op de bevestigingsbeugels aan de achterzijde van het paneel.

Stap 6

Hang het paneel aan de schroeven op en draai de schroeven aan met de meegeleverde sleutel. Stop de stekker in het stopcontact en verwarmen maar!

Montage instructies voor een Redwell paneel aan het plafond leest u hier: MontagehandleidingVideo met stappenplan

Komt u er niet uit met het stappenplan van ons? Wees gerust. We hebben nog een video waar we het stappenplan laten zien, zodat u een beter beeld krijgt van de stappen.

Mocht u na het bekijken van de video nog tegen problemen aanlopen aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Hulp nodig bij de installatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Vragen of een offerte?

Neem contact op met ons op

Contact

Passie voor warmte
Randweg 3D
4116 GH Buren

0344 606739
Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00u. Zaterdag tussen 10:00 en 15:00u.

Stuur ons een bericht

    met het privacybeleid van Passie voor warmte.

    Please prove you are human by selecting the Tree.