Ga naar de inhoud

Naast het uitgebreide productassortiment heeft Redwell als enige fabrikant van infrarood verwarming ook de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te leveren.

Hierbij moet gedacht worden aan afwijkende maatvoeringen buiten het bestaande assortiment om, maar ook aan panelen met afwijkende oppervlaktetemperaturen. Zo kan Redwell voor ieder project de gewenste oplossing leveren. Deze mogelijkheid kan vooral interessant zijn voor bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars.

Maatwerk

Tijdens een adviesgesprek wordt er gekeken naar de wensen vanuit de opdrachtgever en hoe deze het beste vormgegeven kunnen worden. Wanneer het huidige assortiment qua afmeting of oppervlaktetemperatuur niet voldoende toereikend is, bepalen we met de opdrachtgever wat wel het beste past binnen de kaders van het project. Voor een optimale beeldvorming kan een sample geproduceerd worden, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Praktijkvoorbeeld

Op de afbeelding rechts is een maatwerkoplossing te zien. Het ging hier om een kerk, waar behoefte was aan plaatselijk warmte. Omdat deze panelen dichtbij personen kwamen te hangen was er vanuit de opdrachtgever de wens om de standaard oppervlakte temperatuur te verlagen naar 60 graden Celcius. De lagere oppervlaktetemperatuur had geen nadelige invloed op de werking van de panelen, omdat deze in dit geval dus dichtbij de personen kwamen te hangen. Ook hadden deze panelen bij dit project een afwijkende afmeting en zijn ze geleverd in dezelfde kleur als die van de kerkbanken.

Montage instructies

Het monteren van een Redwell wandpaneel is erg eenvoudig!
In de volgende 6 stappen of via de video leggen wij u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Vragen of een offerte?

Neem contact op met ons op

Contact

Passie voor warmte
Randweg 3D
4116 GH Buren

0344 606739
Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00u. Zaterdag tussen 10:00 en 15:00u.

Stuur ons een bericht

    met het privacybeleid van Passie voor warmte.

    Please prove you are human by selecting the Star.